You do not know if Angelina Jolie will shoot the film some movie ..?
Most favourite successes:Selena Gomez,Megan Fox,Evangeline Lilly Emma Roberts Most wanted:Miley Cyrus,Demi Lovato,Hilary Duff,Twilight cast,Taylor Swift,Amanda Bynes Last successes:Charlize Thenor,Anna Kournikova (2X),Jennifer Stone,Katy Perry
Ahoj,
i kdyby Angelina neco tocila (zda ano nebo ne si muzes overit na www.imdb.com), sance, ze bude podepisovat Via Venue jsou naprosto mikroskopicky male. Bohuzel.
Já vÃm ,že je to hrozn? malá Å¡ance že by mi podepsala fotku ,ale možný to je {thumb2}
Most favourite successes:Selena Gomez,Megan Fox,Evangeline Lilly Emma Roberts Most wanted:Miley Cyrus,Demi Lovato,Hilary Duff,Twilight cast,Taylor Swift,Amanda Bynes Last successes:Charlize Thenor,Anna Kournikova (2X),Jennifer Stone,Katy Perry
Já jsem se tam dÃvala ,ale na jedne strance jsem ?etla o filmu ,ale ten tam nebyl tak jsem si myslela ,že by to tady mohl n?kdo v?d?t. A promin p?ÃÅ¡te tu napisu jen o adresu nejake filmu...nezlob se