Madonna

Send your feedback for a movie set / theatre address you have tested.
Forum rules
Sponsored link: Google Workspace 14-day free trial <<arrow$

Image Upload your pictures here: Surf My Pictures | Google Photos | Imgbb | Tumblr | Imgur
Oliwia
Autograph Collector
Autograph Collector

Madonna

Unread post by Oliwia »

Hey everybody !

Madonna will have a concert in Poland at the National Stadium in Warsaw. I dream of her autograph. The concert will be held in early July ( I think ;D ). The last time she stayed at the hotel : InterContinental. Do you think that this time she will stop there ? I know address for this hotel, but I do not know if it stops there.

:mrgreen: please, help :mrgreen:
Bartosz994
Autograph Collector
Autograph Collector

Re: Madonna

Unread post by Bartosz994 »

Koncert organizuje firma Livenation, wi?c b?dzie ona utrudnia?a fanom kontakt z artystk?, chc?c jej zapewni? jak najwi?cej prywatno?c. Co? o tym wiem, bo mia?em z nimi kilka razy do czynienia...
Je?eli chodzi o hotel, to zawsze mo?esz próbowa?, ale w hotelu pod ?adnym pozorem nie udziel? Ci informacji na ten temat. Tak wi?c musisz si? du?o naszuka?, ?eby si? dowiedzie?, czy b?dzie akurat tam. A i tak nie wiadomo czy przke?? jej list.
Pozdrawiam ! :)
Image
Oliwia
Autograph Collector
Autograph Collector

Re: Madonna

Unread post by Oliwia »

Bartosz994 wrote:Koncert organizuje firma Livenation, wi?c b?dzie ona utrudnia?a fanom kontakt z artystk?, chc?c jej zapewni? jak najwi?cej prywatno?c. Co? o tym wiem, bo mia?em z nimi kilka razy do czynienia...
Je?eli chodzi o hotel, to zawsze mo?esz próbowa?, ale w hotelu pod ?adnym pozorem nie udziel? Ci informacji na ten temat. Tak wi?c musisz si? du?o naszuka?, ?eby si? dowiedzie?, czy b?dzie akurat tam. A i tak nie wiadomo czy przke?? jej list.
Pozdrawiam ! :)

Spoczko : ) Nawet bardziej mi to odpowiada, bo jestem Polk? ; ) Mój angielski te? nie jest za dobry 8)

Post Reply