I have so many private and email addresses: 20 private emails and 39 private addresses
IP successes: Gary Sinise(8/4/13), Garth Brooks(2005), Jeff Traxler-author and producer of the movie Memorial Day (October 2014), Michael Rooker and Karl Urban(5/2/15 at wizard world comic con), Michael Biehn and Chris Mulkey(10/25/15 at Crypticon Minneapolis), Falk Henschel, Franz Drameh, James Marsters, David Ramsey(5/7/16 Wizard World Minneapolis)
2016 successes: David Eigenberg(x2), Candice Patton, Scott Bakula, Arnold Schwarzenegger, President Barack Obama, JK Rowling, David Dastmalchian, Octavian Kaul
niesamowity sukces Mariusz ?wietny dobór zdj?? ^_^ oczywi?cie s? one prawdziwe, tutaj na forum jest sporo hejterów Britney wi?c jesli ktos tutaj Ci napisze ze sa podpisane przez kogos z oblugi Britney to totalnie to olej, gratki jeszcze raz a mam pytanie ile wyslales kuponow ? jeden ? dwa? ja 3 razy wyslalem do niej list gdzie wsadzalem tylko po jednem kuponie i nic nie dosta?em z powrotem :/ dopiero jak wsadzi?em 2 dolary do koperty to doczeka?em si? swojego autografu:)
Dzi?ki za powy?sze komentarze przemek9514 wrzuci?em jeden kupon IRC, tak jak zwykle, ale jak pisze koszula1988 to chyba nie ma znaczenia, kiedy? kilka razy zdarzy?o mi si? wrzuci? 1$ lub 2$ (Yvonne Strahovski) i odpis otrzyma?em. Wszystko zale?y czy si? wstrzelisz w dobrym czasie i list gdzie? nie przepadnie w tysi?cach pozosta?ych pró?b o podpis.